Apátfalvi sukár lakodalmas

Apátfalva - Makói hintó hozta az ifjú párt, apátfalvi sminkes és fodrász csinosította a menyasszonyt, szegedi és sarkadi vendégek is voltak Gáspár Győző és Bea asszony szombati apátfalvi lakodalmán. A menyasszonytánc bevételét – közel 200 ezer forintot – a helyi óvoda alapítványa kapta.

 
 

Szombat késő délután üres parkolóhelyet kereső autósok, valamint kerékpárral, gyalog érkező helybéliek lassították a 43-as főút forgalmát az apátfalvi Peka előtt. A község szélén lévő vendéglőben ugyanis nem mindennapi lakodalomra készültek: a kihelyezett plakátok szerint Gáspár Győzike és Bea asszony mondta ki itt újból a boldogító igent. Igaz, nem valódi anyakönyvvezető előtt, hanem a Karaván zenekar zenésze játszotta el ezt a szerepet. Ugyanis a lakodalmas olyan produkció volt, amely jótékonysági célt is szolgált.Az ifjú párt a községben végigfuvarozó hintó makói tulaja már a bakon ült, de a főszereplők még egy kicsit várattak magukra. Ugyanis Beát két helybéli hölgy, Csapó Piroska sminkes és Sóki Bea fodrász csinosította. Győzike közben fehér öltönyében csöndesen várakozott.


Kisvártatva megérkezett a menyasszony, akit a vőlegény segített fel a hintóra. Taps és örömkiáltások közepette el is indultak. Az egyik vendég, egy volt rendőr pár percre ismét szolgálatba helyezte magát, mert bátran kilépett a 43-asra, s leállította a forgalmat, míg a kétlovas jármű lassan kiporoszkált az útra.

 

Jó hangulatban ropta Győzike és Bea asszony. Fotó: Karnok Csaba
Jó hangulatban ropta Győzike és Bea asszony.
Fotó: Karnok Csaba


A Peka tulajdonosa 130 belépőjegyet – aminek 6500 forint volt darabja – adott el a rendezvényre. A kezdetekkor még számos üres hely volt a fedett kerthelyiségben, de hamarosan minden széken ült vendég. Miután kimondták Győzikéék a boldogító igent, fölszolgálták a vacsorát.

Elsőként tyúkhúslevest, illetve halászlevet hoztak a pincérek. Ezt pörkölt és sültek követték. Hajnalban pedig töltött káposzta került az asztalokra. Vígh Mártonnak minden ízlett, de leginkább a halászlé, mert abból kétszer is szedett. Az 56 éves apátfalvi férfi azért jött el, mert szereti a nótát, s Győzikét is. Igaz, vele még élőben nem találkozott, csak a tévében látta. A középkorú férfi hozzátette: két unokája nem itt óvodás, de ennek ellenére ő is adakozni fog az apátfalvi óvoda javára.

200 ezer forint jött össze Gáspár Bea menyasszonytáncán. Fotó: Karnok Csaba
200 ezer forint jött össze Gáspár Bea menyasszonytáncán.
Fotó: Karnok Csaba


– Három hete az új Romantic együttessel jártam a községben, s ekkor kértek fel, hogy támogassam az óvodát. Rögtön igent mondtam, hiszen szegedi és Szeged környéki a szívem – árulta el Győzike, aki még hozzátette: felesége egyik legjobb barátnője is szegedi, valamint Bazsi kutyájukat is a Tisza-parti városban vették.

Háromemeletes tortát hoztak be, amit Győzikéék föl is vágtak, és szétosztottak a vendégek között. Bea meg is jegyezte, hogy feladja a fogyókúrát, mert a sütit meg kell kóstolnia.

A kerthelyiségben cigány- és diszkózene váltotta egymást. A vendégek azonban szívesebben táncoltak a nótákra. Annak ellenére, hogy jóval több volt a nem roma, mint a roma. Győzikéék is velük ropták. Amikor a zenekar férfiénekese megkérdezte, mi az a zene, amire mindenki táncol, Győzike bekiabálta: Pussycat Dolls vagy Lady Gaga. A Karaván viszont az Aranyesőt kezdte el játszani, de ez senkit sem zavart.Pénz a zöld lavórban

Egy zöld színű, műanyaglavórba kellett azoknak a pénzt dobni, akik táncba vitték a menyasszonyt. Később már a vőlegénnyel is lehetett ropni. A tánc végén összeszámolták a bevételt: 191 ezer 500 forint, amelyet a helyi óvoda kapott. Az adományt Fodorné Kerekes Anna, az Apátfalvi Óvodáért Közalapítvány elnökhelyettese vette át.

 

Nem minden rokon volt kíváncsi Gáspár Győző ötödik házasságára! - Evelyn nászajándékként 18 kilogrammot fogyott! - Videóval

2008. július 28., hétfő 13:31

Egy évvel ezelőtt még válni akart a múlt héten, szombaton ötödszörre nősülő Gáspár Győző. A showman élete legszebb napját az sem árnyékolhatta be, hogy nem minden hozzátartozója fogadta el a meghívását.

Nehezen szólalt meg a siófoki szertartás előtt Győzike, aki immár ötödik alkalommal kérte nőül Bea asszonyt. Miközben gyönyörű aráját várta, elmondta, pontosan egy évvel ezelőtt, éppen Siófokon határozta el, elválik, ám most boldog, hogy 15 év után ismét kimondhatja: Holtomiglan, holtodiglan.

A StoryOnline legügyesebb lesipuskása jelen volt a hetedhét országra szóló eseményen, ahol rögzítette is a történteket. "Unokatestvéreim közül egy, a legfiatalabb jött csak el. Aki nincs itt, az otthon maradt" - pillantott körbe a vendégseregen meghatódva Győző, aki izgatottan várta "hercegnőjét".

Bea asszony valóban gyönyörűen festett, ám elismerő pillantásokban nagyobbik lánya, Evelyn sem szűkölködött. A sokáig túlsúlyos, lassan eladósorba kerülő kamaszlány mindenki nagy megelégedésre - mintegy nászajándékként -18 kilogrammot fogyott az esküvőre.

 

Nem minden rokon volt kíváncsi Gáspár Győző ötödik házasságára! - Evelyn nászajándékként 18 kilogrammot fogyott! - Videóval
 
 

 

Győzike felesége, Bea asszony terhes!

Elmondhatatlan öröm szállta meg a Gáspár családot, ahova hamarosan bekopog a gólya. Legalábbis Győzike azt állítja, Bea három hetes terhes.

Igaz! Bea asszony tényleg terhes – ujjongott a showman. Körülbelül három héttel ezelőtt derült ki, a terhességi teszt szerint jön a kis Viktorka – állította Győzike, akinek nincs nagyobb álma, minthogy két lánya után végre egy fia is szülessen. Így most ismét felhőtlen boldogságban telik a Gáspár család élete, ahol egy-két hónappal ezelőtt még bizony elég erősen forrtak az indulatok. Akkor úgy tűnt, ezt a házasságot már nem lehet rendbe hozni. Szerencséjükre, nem így volt.

Győzike azonban akkor sem keseredik el, ha esetleg most is lánya születik. Ha mégis kislány érkezik hozzánk, édesanyáink iránt érzett tiszteletből Mária Arankának kereszteltetjük – hadarja örömében Győzike. De egy biztos, ha fiam lesz, már most tudom, hogy nem engedem magyar iskolába, sőt magyar történelmet sem tanulhat. Nagyon oda fogok figyelni arra, hogy milyen taníttatásban részesül – teszi hozzá a showman.

Kimondhatatlan öröme mellett, sok sérelme is van Gáspár Győzőnek. Elhatározta, az új jövevény születésekor egy teljesen más életet kezd családjával.

Mi csak kívánhatjuk, hogy ez sikerüljön is nekik.
 

Győzi ötödször veszi nőül Beát

Gáspár Győzőnek semmi sem drága. A roma showman egy kisebb családi ház árát költi arra, hogy ismét feleségül vegye Bea asszonyt. A boldogító igen, információink szerint egy siófoki szállodában mondják majd ki.
 
 
Gáspár Győző egy kisebb családi ház árát költi az újabb esküvőre<br><i>Fotó: Bors, RTL</i>
Gáspár Győző egy kisebb családi ház árát költi az újabb esküvőre
Fotó: Bors, RTL
 
 
Először Nógrádmegyeren léptek frigyre

1993 Nógrádmegyer

2003 Jordánia

2003 Budapest Mátyás-templom

2005 Kuba

 

A Bors információi szerint Győzi – korábbi nyilatkozataival ellentétben – mégsem Nógrádmegyeren mondja ki immár ötödszörre is a boldogító igent Beának, hanem az ország túlsó felében, egy siófoki szállodában.

Az ötcsillagos helyszínre négyszáz vendéget hívott meg az ország legismertebb házaspárja, akiknek nemcsak az étkeztetéséről és szórakoztatásáról, hanem az elszállásáról is gondoskodniuk kell. A több fogásos ételkülönlegességekből álló menü a desszerttel együtt fejenként 12 ezer 500 forintot, azaz összesen ötmillió forintot kóstál. Lapunk úgy véli, hogy nem mindenki marad a szállodában a lagzi után, ezért a szállást 250 emberre számoltuk fejenként 15 ezer forintért – 3 millió 750 ezer forint.
A különleges helyszínt egy biztonsági cég védi majd a kíváncsiskodóktól, ami szintén felemészt párszázezer forintot. Az ünnepi lakoma hagyományos roma ételekből áll össze, Győzikének sikerült Vajda Károly mesterszakácsot meghívnia, aki a romaeledelek specialistájaként hét évig főzött Amerikában, majd két évig Svédországban.

A pletykákkal ellentétben a talpalávalót nem Shakira, vagy Robbie Williams szolgáltatja majd, hanem Győzike új felfedezettjei a Pesti Fiúk és a Romano Ilo. A ceremónia a roma hagyományok szerint zajlik majd, ezért Győzőnek ki kell kérnie Bea asszonyt az örömszülőktől. Az esemény ennek a látványos részére egy, a Balaton habjai közt ringatózó hajón kerül sorra, aminek a bérleti díja nagyjából 200 ezer forint.
A fenti összegekhez még jön a terembérlet, teremdíszítés, személyzet díjazása, ruhaköltség, fotózás, meghívók ára, ami így összesen cirka tíz milliót forintra rúg.

– Ez az esküvő csak rólunk, a családunkról és a barátainkról fog szólni, nem pedig a csillogásról és a sztárvendégekről – szögezte le Győző. – Annyit elárulhatok, hogy ez a jeles nap számunkra minden pénzt megér, hiszen Isten egymásnak teremtett minket, és ezt meg kell ünnepelni. Itt az érzelmeké lesz a főszerep, újra egymásba szerettünk Beával, és ez a legfontosabb dolog a világon. A médiát igyekszünk kizárni a lakodalomról, ezért biztonsági őrök tartják majd távol a kíváncsiskodó lesifotósokat és újságírókat. A hagyományainknak megfelelően egy aranykoronát is szerettem volna Bea asszony fejére helyezni, de ő erről egyelőre hallani sem akar, ezért valószínű csak a gyémánttal kirakott aranygyűrűt húzok majd az ujjára – árulta el apró részletet a hatalmas buliról Győzi.

Gáspár Győző az esküvő után visszaköltözik salgótarjáni villájából szülőfalujába, Nógrádmegyerre. A tarjáni ingatlant 58 millióért kínálja eladásra de egyelőre még nem jelentkezett vevő a luxus házra.

 

Győzi ötödszörre is elveszi Beát

2008-07-25 16:39:17
 
Siófok – Pompából és csillogásból nem lesz hiány ma Gáspár Győző (34) és Bea asszony (33) ötödik esküvőjén. Szó se róla, a showman az előzőeknek is megadta a módját, amivel azonban most készül, felülmúlja az eddigieket.

Hirdetés

Győzike a tizedik házassági évfordulójukon, 2003-ban döntött úgy először, hogy újra feleségül veszi gyermekei anyját. A ceremóniára akkor Jordániában került sor, egy hét múlva pedig a Mátyás templomban is megerősítették esküjüket. Két év múlva, a Győzike-show jóvoltából Kubában is tartottak egy kézfogót, akkor azt mondták: ez volt az utolsó.

– Tavaly majdnem elváltunk, de végül megmentettük a házasságunkat. Azért veszem el újra Beát, hogy Isten áldását kérjük – magyarázta Győzike. – Csak a család és a barátok jönnek. Az én lagzimon nem lesznek celebek! Senkit sem hívtam – mondta Győző. Az egyetlen ismert ember a menyasszony tanúja, Anettka lesz, ő és Bea tavaly év elején, a Rettegés foka című műsor során barátkoztak össze.

 Győzike – tőle szokatlan módon – szinte teljesen a háttérbe húzódik. A menyasszony képmása díszíti az esküvői menükártyákat is, éjfélkor pedig hites ura koronát helyez a fejére. Ráadásul ugyanazt a hat kilogrammot nyomó, mintegy 11 millió forintot érő aranykoronát, amelyet két éve a gyönyörű, tizenöt esztendős roma menyasszony L. Zsanett viselt, az Iparművészeti Múzeumban tartott esküvőjén. Az ékszer rendőri kísérettel érkezik az eseményre, és a nagy napon hat ember gondoskodik védelméről. Győző már alig várja a pillanatot, amikor a násznép előtt, végre asszonya fejére helyezheti a koronát. – Megkoronázom, kerüljön bármibe, és mondjanak bármit az emberek. Ő az életem királynője, és ezt megmutatom neki – mondta Győzike.

Salgótarján – Gáspár Győzőt és feleségét az RTL Klub Győzike show című műsora kapcsán 22,2 millió forintos adócsalással vádolják. Kiderült, hogy nagyobb az adóhiány, mint korábban gondolták.


Győzikének és Bea asszonynak főhet a feje
Győzi és neje, Bea asszony (Fotó: RTL Klub)

Az eredeti vádban szereplőnél nagyobb adóhiány mutatható ki Gáspár Győző és társai adócsalási ügyében, ezért az ügyészség kiterjesztette a vádat - közölte a Nógrád Megyei Főügyészség szóvivője. Bóna Gyula ügyészségi szóvivő elmondta: a bírósági szakban a védelem nem fogadta el a nyomozás során készített igazságügyi adó- és könyvszakértői véleményt, ezért új szakértő kirendelését indítványozták. A bíróság által kirendelt új szakértő véleménye az eredeti - a vád alapjául szolgáló - szakvéleményben foglaltnál nagyobb adóhiányt mutatott ki a vádlottak magatartásának következményeként.

A bírósági meghallgatáson a korábban eljáró szakértő elfogadta az új véleményt, a Salgótarjáni Városi Ügyészség pedig az eredeti vádirat tényállását és minősítését is módosítva, kiterjesztette a vádat, mert úgy találta, hogy a vádlottak más bűncselekményekben is bűnösek, mint amelyek miatt korábban vádat emelt - közölte a szóvivő.

Gáspár Győzőt most már kétrendbeli, az adóbevételt jelentős mértékben csökkentő adócsalás bűntettével, valamint ezen ügyekben bűnsegédként is, továbbá kisebb kárt okozó csalás és kétrendbeli magánokirat-hamisítás vétségével vádolják. A másodrendű vádlottat, Gáspárné Balla Beátát is vádolják már bűnsegédként is az adócsalások bűntettében. Az ügy harmadrendű vádlottja bűnsegédként Bangó Attila. A házaspár az ő Zseri Hungária Kft. nevű cégének közvetítésével vette fel a honoráriumot a tévécsatornával kötött színlelt szerződés alapján.

 

Nem kaptak pénzt a Győzike-showért

2011-10-18 07:05:05
 
Salgótarján - „Ez nem cirkusz, üljön le!" - így hűtötte le Győzike indulatait tegnap a bírónő a salgótarjáni városi bíróságon, majd kiköpette Bea asszonnyal a rágógumiját.

 

Mindezt azután, hogy Győzike, mint az iskolapadban, illedelmesen jelentkezve szót kért, és felvetette a kérdést: „Miből gondolják, hogy felvettünk, vagy kaptunk pénzt a szereplésért?"

A vád szerint a Gáspár házaspár több mint 22 millió forint adót csalt el úgy, hogy a Győzike-show sugárzása idején az RTL Klubbal nem ők mint a produkciót teljesítő szereplők szerződtek, hanem egyik cégük, illetve később egy másik vállalkozás ügynökén keresztül bonyolították le a gázsi felvételét.

A Győzike és családja 2005 és 2010 között szerepelt az RTL Klub képernyőjén a Győzike Show epizódjaival

Egykori könyvelőjük tanúként elmondta: Győzike a Romantik nevű kft.-jéből nem vett ki magának az RTL Klubtól utalt pénzből, a nyereséget a cégben hagyták. A másik vádbeli szerződést a harmadrendű vádlott, B. Attila kötötte a csatornával. A kirendelt igazságügyi könyvszakértő megerősítette a vádiratban foglaltakat, vagyis azt, hogy a nettó bevételt Gáspárék megkapták, de az adóbevallásukból kifelejtették.

- A könyvszakértő nem lehet Teréz anya, hogy hasraütésszerűen banki vagy más bizonylatok nélkül megsaccolja, szétosztogassa a pénzt, megmondja, ki mennyit kapott - így próbálta ízekre szedni Győzike ügyvédje, Czudar Sándor a vaskos szakértői véleményt. Az ügyvéd kijelentette: független szakértővel készíttet véleményt, mert szerinte nincs arra bizonyíték, hogy Gáspár Győző és felesége valaha is kapott volna pénzt a szereplésért.

 

Durva csapdába kerültek Győzikéék!

Győzike és Bea asszony valójában nincstelenek

 

 

Kolozsi Péter, az RTL Klub programigazgatója a bírónak elismerte, hogy a szerződés részleteit, és lényegi tartalmát még akkor is Győzikével egyeztette, amikor papíron a B. Attila képviselte céggel szerződtek. A tévés azt mondta: neki ugyan nem panaszkodott a show egyik szereplője sem, hogy ingyen dolgoznak, de az ügynökkel való osztozkodáshoz a csatornának semmi köze sincs. Nekik csak az volt lényeges, hogy a szerződés a törvényeknek megfelelő legyen, és a korábbihoz hasonlóan a show felvételei gördülékenyen menjenek.

Kolozsi Péter azt is elmondta: epizódonként egymillió forintot fizettek ki a Gáspárék által megjelölt cégeknek. A csatorna szerződést kötő ügyvédje bírói kérdésre elmondta, nyilván nem emberbaráti szeretetből, ingyen szerepelt Győzike és Bea családostul éveken át, de arról nincs tudomásuk, milyen részesedést kaptak a menedzserüktől.


Scherer Zsuzsa

Öt év börtön fenyegeti Győzikét

2011-06-04 
 
Salgótarján - A Nógrád Megyei Főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy Gáspárék jelenlegi 22,2 milliós adótartózása egy korábbi, 2005-ben kezdődött, ugyancsak adócsalási ügyből és egy a NAV által 2008-ban indított ügyből tevődik össze.
 
 

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyi nyomozói vizsgálták a két televíziós szereplő ügyét, mivel azok nem szerepeltették adóbevallásukban a közismert médiatevékenységet, illetve annak személyes jövedelmét, ezért pedig egytől öt évig terjedő szabadságvesztést is kaphatnak.

Bajban - Győzike és felesége, Bea asszony ellen is vádat emeltek


Az RTL Klub Győzike-show-jának gázsiját Győzike és Bea asszony egy ismerősük cégének számlájára utaltatta. Azonban miután az összesen 58 milliós summát az ugyancsak megvádolt ismerős, B. A. kifizette nekik, nem vallották be személyijövedelemadó-nyilatkozatukban. Mivel a bevallást hamisan töltötték ki, még magánokirat-hamisítást is elkövettek.

Az RTL Klub közleményt adott ki az ügyben, amelyben állítja: „A jogszabályoknak mindenben megfelelő szerződést kötött azon ügynökséggel, amely kizárólagosan és korlátlanul jogosult volt a Gáspár család nyilvános televíziós fellépéseit, szerepléseit szervezni, és felhatalmazásuk alapján a nevükben és képviseletükben eljárva televíziós szerepléseikkel kapcsolatosan tárgyalni, jognyilatkozatokat tenni, a nevükben jogokat szerezni és kötelezettségeket vállalni, szerződést kötni, és amely garantálta azt is, hogy jogtisztán közvetíti ki az RTL Klubnak a Gáspár családot."

Szuperkocsi - tavaly 20 millió forintért árulta Győzike ezt a Porsche Cayenne luxuskocsit


- Ha a vádlottak a vádirat benyújtása előtt kifizették volna a tartozást, elkerülik a bírósági eljárást. Így azonban, még ha a teljes kárt megtérítik, akkor is csak enyhítő körülményként eshet a latba a bíróságon - fejtette ki Bóna Gyula szóvivő, aki elmondta: a bíróságnak kötelessége, hogy végrehajtást rendeljen el Győzikével szemben. Így tehát elképzelhető, hogy hamarosan a házukra licitálhatnak az érdeklődők.

- Most mit mondjak erre? Mit mosakodjak? Legyek megint pánikbeteg? Kössem fel magam? Megint ez a lényeg, ezen fog csámcsogni mindenki. Csak a negatív dolgokról lehet írni, arról viszont miért nem, hogy milyen összeget adományoztam egy gyerekkórháznak? - harsogta a Blikknek Győzike, aki az ellene felhozott vádakat alaptalannak tartja, magát pedig ártatlannak.

- Addig, amíg a bíróság ki nem mondja az ítéletet, bárki mondhat bármit. Jogtalanul vádolnak, és fel vagyok háborodva - zárta ingerülten a showman, akinek szavait ügyvédje, dr. Monori Levente is megerősítette:

- A Győző ellen felhozott vádak nem fedik a valóságot, úgyhogy meg fogjuk tenni a megfelelő jogi lépéseket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ellen.

Gáspár Győzike és családja, annak ellenére, hogy évek óta visszajáró vendégei az APEH adóslistájának, érdekes módon mégsem verik a fogukhoz a garast, ha költekezésről van szó. Az utóbbi két évben Baliig sikerült utazniuk, valamint a törökországi Belek nevű nyaralóhelyig.

Vádat emeltek Győzikéék ellen

Eltitkolták a tévés szereplésért kapott milliókat az adóhatóság elől

 

 

A luxushoz szokott családnak Salgótarjánban, Nógrádmegyeren és Hajdúszoboszlón is van háza. Tavaly lapunknak sikerült lebuktatnia Győzikét egy Porsche Cayenne szuperkocsival is, amelyet több mint 20 millió forintért árult, holott korábban tagadta, hogy az övé lenne a csodajárgány.

A showman a nyaralások és a luxusautók mellett az újabb és újabb esküvőjére is milliókat költött, hiszen a Beával kötött tizedik házassági évfordulójukon újra feleségül vette gyermekei anyját. A ceremóniára Jordániában került sor, egy hét múlva pedig a Mátyás-templomban is megerősítették esküjüket. Két év múlva, a Győzike-show jóvoltából Kubában is tartottak egy kézfogót, tavaly pedig Siófokon mondták ki ötödjére is a boldogító igent.

A nézők szavazhatnak arról, kivel feküdjön össze Bea asszony

2010.11.11. 07:30

 

 

 

 

 
 
 
Teljesen kiakadt Gáspár Győző és Bea, amikor megtudták, hogy nem alhatnak egy ágyban a ValóVilág-villában. Sőt még az is előfordulhat, hogy Győzi nejének Benkő Dániel mellé kell éjszakára bújnia.
 
Bea megüzente: ne próbáljanak közelíteni hozzá a ház férfi lakói<br><i>Fotó: RTL Klub/Bársony Bence</i>
Bea megüzente: ne próbáljanak közelíteni hozzá a ház férfi lakói
Fotó: RTL Klub/Bársony Bence
 

Jövő hét szombaton celebekkel népesül be a ValóVilág-villa. A Gáspár házaspár, Tóth Gabi, Voksán Virág, Benkő Dániel és Laci betyár vendégeskedik néhány napig a bekamerázott luxusházban. Információink szerint a műsor játékszabályaiban több változtatást is tervez a csatorna. A hálószobákban például kizárólag franciaágyak várják a celebvilla lakóit is, így egyedül senki sem hajtja álomra a fejét. Házaspárként Győzikének és Beának akár bérelt helye lehetne az egyik ágyon, de nem lesz. A módosult szabályok szerint ugyanis többek között a nézők dönthetnek arról, hogy ki, hol töltse az éjszakát. Azt, hogy esetleg nem egymás mellé hajthatják álomra a fejüket, lapunk munkatársától tudták meg.


A jelek szerint egyelőre a furfangos lantos az, aki pozitívumként értékeli a helyzetet. Sőt már most izgatottan várja, hogy kit szavaznak az ágyába a tévénézők.Győrik L. Ferenc

Csúnyán megalázták Győzikét és Beát

  • 2009. 01. 14. - 11:01
Azt tudjuk, hogy a házaspár nagyon megosztja a közvéleményt, de nemrég olyan eset történt velük, amire azt mondhatjuk: nem kellett volna.
 

Győzike és Bea asszony egy wellness-szállodában szerették volna kipihenni a mögöttük lévő munka fáradalmait, és eltölteni egy kellemes hétvégét kettesben. Győzike le is foglalta a szobát, ahonnan másnap visszahívták, hogy nincs rá mód, hogy náluk pihenjenek, ugyanis nemkívánatos vendégek a hotelben. Azzal indokolták a visszautasítást, hogy nem férnek bele a szálloda arculatába, ezért keressenek másik helyet.

Az eset nagyon megdöbbentette a párt, akiknek az évek során egyre többször kellett tudomásul venniük, hogy vannak olyan helyek, ahol nem látják őket szívesen, és megkapják a „kívül tágasabb!” felszólítást. A showman többször is elmondta, hogy ez a történet volt az egyik legnagyobb csalódás számára az évben. Akármilyen ember Győzike, és akárhogyan is tud vagy nem tud viselkedni, az biztos, hogy hasonló dolgoknak nem szabadna megtörténniük.

Kivel hált szombat este Bea asszony?

Győzike féltékenységi rohamot kapott, majdnem nekivágott a győri éjszakának

Lányaival hármasban töltötte a hétvégét a salgótarjáni Gáspár-birtokon Győzike.

A showman alig tudta álomra hajtani a fejét szombat este, ugyanis felesége, Bea egy klipforgatással egybekötött bulin csipetnyi fürdőruhában szórakozott.

Győzi halálosan féltékeny, alig tudta magát visszafogni, hogy éjnek évadján ne induljon el a munkálatok helyszínére.

Felesége, Bea nélkül töltötte az egész hétvégét a Gáspár család feje, Győzike.

Az RTL Klub sztárja gyerekeivel maradt a tarjáni házban, amíg felesége egy új győri zenekar videoklipjében, meglehetősen lenge ruházatban szerepelt.

Bea a Bulfeszítők nevű banda felkérésére utazott a nagyvárosba, ahol egy hatalmas buli keretében dolgoztak a filmesek.

A Bulfeszítők egy rapbanda, amely kemény szövegeivel próbál majd a könnyűzenei világba betörni, és a hírek szerint az RTL stábja lesz a mentora.

A Színes Bulvár Lap információi szerint a csapat kisfilmje egy házibuliban játszódik majd, ahol sok férfi és nő fürdőruhában szórakozik együtt.

Lesz medencés jelenet, és profi sztriptízes lányokat is hívtak a forgatásra, Bea pedig a fürdőzős lányok között játssza az egyik szövegelőnek megtetszett lányt.

– Ahogy megláttam a csapat tagjait, rögtön unszimpatikusak voltak, kis suttyók – nyilatkozta idegesen lapunknak Győzi.

Nem adok nekik sok időt, és máris eltűnnek a süllyesztőben. Mondtam is Beának, hogy ne vállalja el a munkát, de nem hallgatott rám, neki megtetszett az a zene.

Nem köthetem le a lábát, menjen, ha menni akar. Viszont azt csak egy pár perces telefonhívással közölte, hogy csak vasárnap jön haza.

A sztáranyuka szombat reggel utazott el, és csak vasárnap kora délután érkezett haza. Mivel Győzike féltékeny típus, ezért rögtön számon kérte asszonyán, hogy miket csinált és hol aludt az este.

Bea már elég jól ismeri férjét, ezért csak legyintett a dühkitörésre. – Amikor megkérdeztem, hogy mit csinált, egy nevetéssel és egy kézlegyintéssel lerázott. Nem tudom, mi történhetett – panaszkodott a showman, aki szombat éjjel csak forgolódott az ágyban, nem tudott elaludni párja nélkül.

kapcsolódó hírek.

Most tudtam meg, hogy milyen érzés, amikor valaki távol van a másiktól. Alig bírtam magam visszafogni, hogy ne menjek oda.

Hiába próbáltuk Beát szóra bírni, a szépséges háziasszony csak egy jókedvű kitérő választ adott. – Kinek kellenék én? Most híztam fel hat kilót, egy férfi sem néz rám – nevetett Bea.

Forrás: Színes Bulvár Lap

Gyõzike nem célcsoportja az Operabálnak

 
2006. 02. 27. 09:15
 
 
A szervezõk szerint a Gáspár család nem való az elit rendezvényére

Botrányba fulladt Gyõzike számára a budapesti Operabál, ahonnan feleségével öt perc után sértetten távozott.

 

Bea asszony és férje a szervezõk szerint nem való a magyar elit számára rendezett bálba.

 

Gyõzi és Bea

 

Szombat este nyolckor nyitotta meg kapuit illusztris vendégei elõtt az Operaház. Bár meglehetõsen borsos áron árulták a jegyeket az Operabálra – voltak 144 000 és 288 000 ezer forintos belépõk is –, az elsõ bálozók közel telt ház elõtt táncoltak Lehár keringõjére.

 

A bál hivatalosan akkor kezdõdött, amikor a díszvendég, az 51 éves olasz filmsztár, Ornella Muti ünnepélyesen keringõzött Marius Vlad kolozsvári tenorénekessel.

 

Az Alain Delon helyett érkezõ, fantasztikus formában lévõ Mutinál is nagyobb feltûnést keltett azonban Gáspár Gyõzike, aki feleségével, Bea asszonnyal érkezett, de mindössze öt perc után dühösen távozott.

 

A roma showman megkeresésünkre meglehetõsen ingerülten nyilatkozott:

 

– Nekem öt perc is bõven elég volt ebbõl az egészbõl – mondta a showman, aki a bálon feltûnõen feszengett.

 

Mint megtudtuk, a bál marketingigazgatójától, Gyulai Mihálytól, nem véletlenül.

 

Gyõzike forgatóstábbal akart bejönni, ráadásul a nyitó mûsor közepén. Mivel nem adtunk neki forgatási engedélyt, mérges lett, hatalmas botrányt rendezett, minden követ megmozgatott, hogy elérje a célját – árulta el Gyulai, aki szerint Gyõzike végül magának és Bea asszonynak is megvásárolta a jegyét.

 

Gyõzike nem célcsoportja az Operabálnak, nem odavaló, amit feltehetõleg õ is érzett. A bálon lévõ emberek nem tüntették ki osztatlan figyelmükkel, feltétlen rajongásukkal, ahogyan ezt megszokta, és ez zavarta õt – folytatta Gyulai.

 

Tény: Gyõzikén látszott, hogy nagyon nem érezte jól magát. Gyulai szavai felháborították Gyõzikét és feleségét.

 

– Ha tudjuk, hogy így állnak hozzánk, el sem mentünk volna – mondta Bea asszony, majd férje vette át a szót. $beszur$

 

Nagyon készültünk az Operabálra, etikett-tanárhoz jártunk, új ruhát vásároltunk magunknak. Nem vagyunk odavalóak? Miért, mert cigányok vagyunk? Ha valaki roma, akkor nem célcsoport? Azt üzenem Gyulai úrnak, hogy foglalkozzon inkább a saját életével – mondta indulatosan a showman.

 

 

 

 

 

vissza a címoldalra

E-mail:
Jelszó:
 Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
 
 
 
Ha tetszik az oldal, és ha vissza jössz, miért is ?
Eredmények
További szavazások
 


portalborse.lapunk.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérképHirdess oldalainkon!
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu - Legyen neked is egy ilyen oldalad ingyen!